Reklama

Korzystaj z ofert lokalnej gastronomii – „NASZE JEDZENIE JEST BEZPIECZNE” Czy bezpieczne jest zamawianie jedzenia na wynos?

Korzystaj z ofert lokalnej gastronomii – „NASZE JEDZENIE JEST BEZPIECZNE” Czy bezpieczne jest zamawianie jedzenia na wynos?

Jedzenie na mieście w ostatnich latach stało się jedną z większych przyjemności. Stało się elementem stylu życia, sposobem na spędzanie wolnego czasu. Niestety na jakiś czas musimy pożegnać się z odwiedzaniem restauracji. Od 24 października, w związku ze wzrostem zakażeń koronawirusem, zamknięto lokale gastronomiczne w całej Polsce, ich działalność została ograniczona do sprzedaży na wynos i z dowozem. Pozostaje zamawianie jedzenia.

Lokale gastronomiczne podlegają ścisłemu reżimowi sanitarnemu narzuconemu przez sanepid. Bardzo restrykcyjne przepisy regulują m.in. sposób wentylowania lokalu. Każda restauracja jest tzw. zakładem podlegającym kontroli urzędowej, zatem musi spełniać wszystkie wymogi.

 


 

Kliknij w obrazek


 


 

Kliknij w obrazek


 


 

Kliknij w obrazek


 


 

Kliknij w obrazek


 


 

kliknij w obrazek


 


 

Kliknij w obrazek


 


 

Kliknij w obrazek


 



 
 

Kliknij w obrazek


 


 

Czytaj także: Szybsze pozwolenia na budowę


Podziel się
Oceń

Napisz komentarz

Wysyłając komentarz akceptujesz regulamin serwisu Przegląd Regionalny. MIKAWAS Sp. z o.o. z siedzibą w Piasecznie przy ul. Jana Pawła II 29A, jest administratorem twoich danych osobowych dla celów związanych z korzystaniem z serwisu. Link do Polityki prywatności: LINK

Komentarze

Reklama
Kliknij „obserwuj”, aby wiedzieć, co dzieje się w powiecie piaseczyńskim.
Najciekawsze wiadomości z przegladregionalny.pl znajdziesz w Google News!
 
Poszukujemy TECHNIKA / KONSERWATORA Poszukujemy TECHNIKA / KONSERWATORA Firma SENSON zatrudni osobę na stanowisko:TECHNIK / KONSERWATOR Twój zakres obowiązków:·   Wykonywanie przeglądów eksploatacyjnych,·   Bieżąca obsługa obiektu, utrzymanie w stanie gotowości eksploatacyjnej systemów i urządzeń technicznych na terenie obiektu,·   Usuwanie awarii urządzeń na terenie firmy Klienta,·   Dbanie o wysoką jakość świadczonych usług,·   Współpraca z zespołem administracji,·   Dbanie o estetykę budynku i otoczenia,·   Wykonywanie drobnych prac montażowych, naprawczych,·   Monitorowanie pracy powierzonych urządzeń i instalacji, usuwanie awarii.Nasze wymagania:·   Doświadczenie zawodowe w zakresie prac konserwacyjnych, bieżących napraw i monitoring stanu technicznego elementów budynków, instalacji wewnętrznych urządzeń oraz infrastruktury zewnętrznej poprzez wykonywanie bieżącej kontroli oraz usuwania stwierdzonych lub zgłoszonych nieprawidłowości funkcjonalnych i technicznych,·   Doświadczenie w konserwacji instalacji elektrycznych / gazowych, grzewczych / wentylacyjno-klimatyzacyjnych,·   Doświadczenie w pracach budowlano-wykończeniowych,·   Znajomość budowy i obsługi instalacji przeciwpożarowych (Polon Alfa, Bosh),·   Brak przeciwwskazań do pracy na wysokości powyżej 3 m,·   Umiejętność czytania dokumentacji technicznej,·   Gotowość do pracy po godz. 16 oraz weekendy (sporadycznie),·   Umiejętność pracy w zespole, sumienność i wysoka kultura osobista,·   Uprawnienia SEP min do 1kV.  KONTAKT TEL. 507 060 800 
Reklama
Reklama